Všechny reference

Vyučujícího jsme požádali o pomoc s přípravou na příjmací zkoušky na SŠ. V průběhu jednoho čtvrtletí jsem si známku z ČJ vylepšil ze čtyřky na dvojku. Zároveň mi značně pomohl i při výběru SŠ. Díky skvělé přípravě jsem se dostal na obě SŠ se skvělými výsledky (47b ČJ, 43b MA). Rozhodně doporučuji.
David M.
S výukou u nás panovala spokojenost, dokázal identifikovat problém žáka a navrhnout citlivý postup. Jeho výuka byla efektivní, ke studentovi si přitom dokázal najít cestu.
Jan Č.
Vyučujícího můžu všem doporučit. Skvělí přístup, spousta dobrých informací. Syna připravoval na přijímačky na střední školu, a opravdu jsme oba 100% spokojený. Hodně nám pomohl i při samotném výběru školy.
Renáta C.
Maturitní zkouška z češtiny hned na poprvé 🙂 Vyučující dokázal za pár týdnu projet velkou část látky a vytáhnout jen opravdu potřebné informace. Velká spokojenost. Děkuji! A určitě mohu doporučit 🙂
Tomáš J.
Deváťák.cz si vybral sám syn,protože potřeboval přípravu na přijímací zkoušky na SŠ. Dokázal mu za krátkou dobu velice pomoci s učivem matematiky i českého jazyka.Jeho úžasný přístup a schopnost naučit ho co ZŠ zanedbala byla profesionální a měla zásadní vliv na úspěšnost přijímacích zkoušek. Syn se jeho zásluhou dostal na SŠ.Všem ostatním ho můžu s klidným srdcem doporučit.Je to člověk který dokáže odvézt stoprocentní práci a všem dokáže pomoci se naučit i obtížné.
Marcela Š.
Skvělá příprava na maturita, která mi pomohla k úspěšnému složení maturitní zkoušky z ČJ ze všech částí. Bez Vaší pomoci bych určitě neuspěl Díky! Doporučuji 🙂
David B.
Náš syn se na poslední chvíli rozhodl přihlásit se na 6leté gymnázium. Měl velký skluz, ale díky doučování (čeština) se dostal na obě školy, s velmi pěkným skóre. Také ze základní školy přišla pochvala, jak se zlepšil. Sami bychom to pravděpodobně nedokázali. Vyučující má velký tah na branku a dovede nadchnout i žáky, kteří nejsou zrovna „šprti“ 🙂 Rozhodně doporučujeme!
Eva R.
S Deváťák.cz jsem maximálně spokojena.Doporučuji!
Květa Č.